Home » Heftruckcertificaat Venlo, Weert Bel nu » 0492-52 84 76

Reachtruck- en Heftruckcertificaat Venlo en Weert

Uw logistiek opleidingscentrum voor interne transportmiddelen

Heeft u een bedrijf in de logistieke sector? Wilt u uw medewerkers opleiden in het verantwoord gebruik van interne transportmiddelen? Dan bent u bij Vakopleiding Vervoer & Logistiek altijd welkom. Onze uitstekend opgeleide docenten met aantoonbare onderwijsvaardigheden zorgen dat u en uw personeel voorzien worden van de beste kwaliteit opleidingen op het gebied van heftrucks, reachtrucks, elektropallettrucks en vele andere transportmiddelen. U bent bij ons in Helmond, nabij Venlo en Weert, ook welkom voor een reachtruck- en heftruckcertificaat. Neem daarom meteen contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Haal een erkend heftruckcertificaat in Weert of Venlo

De heftruck opleiding en reachtruck opleiding van Vakopleiding Vervoer & Logistiek zorgt ervoor dat uw werknemers veilig en bewust kunnen werken met dit veelzijdige transportmiddel. Gedurende de opleiding worden de veiligheidsrichtlijnen van het AI-14 toegepast. De cursusduur komt neer op 2 tot 5 dagen, afhankelijk van de ervaring van de individuele cursist. Na de opleiding volgt een examen VVL of CCV. Ons heftruckcertificaat voldoet natuurlijk aan de wettelijke vereisten. U kunt de cursus op rijafstand van Weert en Venlo volgen, in ons opleidingscentrum te Helmond.

Bij Vakopleiding Vervoer & Logistiek kunt u terecht voor:

- Het vergroten van de vakbekwaamheid;

- Jarenlange ervaring;

- Kwaliteit en flexibiliteit;

- Lessen door erkende docenten;

- Officiële examens en certificaten.

Wij staan voor u klaar

Neem meteen contact op met Vakopleiding Vervoer & Logistiek als u uw personeel wilt voorzien van een erkend reachtruck- of heftruckcertificaat. Wij staan klaar om u te helpen vanuit ons opleidingscentrum in Helmond, nabij Venlo en Weert. Voor vragen of het reserveren van een plek voor één van onze cursussen, kunt u gebruik maken van ons contactformulier. E-mailen is ook mogelijk naar helmond@vvl.nl of bel met


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Heftruckcertificaat Venlo, Weert - Heftruckcertificaat Helmond, Eindhoven
3w Media