Over ons

VVL is een samenwerkingsverband van 2 toonaangevende opleidingscentra met jaren lange ervaring in het verzorgen van opleidingen in de transport- en logistieke sector. Door de bundeling van kennis ontstaat een organisatie die u op alle vlakken van de logistiek en transport behulpzaam kan zijn met cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast ontwikkelen wij samen met onze klanten nieuwe opleidingen om nog beter op de wensen van de klanten aan te sluiten.

Onze organisatie kenmerkt zich door kwaliteit en een grote mate van flexibiliteit zodat het voor ons snel mogelijk is om in te spelen op vragen van onze klanten. Een combinatie van diverse opleidingen is in overleg met u samen te stellen, heeft u behoefte aan een opleidingstraject wat zich volledig toespitst op uw bedrijf laat het ons weten.

VVL is een partner die de logistieke wereld van binnen en van buiten kent. Als geen ander zijn wij op de hoogte van de omgeving waarin u werkt en de omstandigheden waaronder gewerkt wordt. Onze eigen oefenlocaties zijn helemaal ingericht om uw werknemers of potentiële werknemers te laten oefenen in een geschikte omgeving zonder dat uw dagelijkse werkzaamheden daar hinder van ondervinden. Uiteraard kunnen wij ons ook voorstellen dat het prettiger is als uw cursisten in-company worden geschoold. Onze flexibele bedrijfsvoering maakt alle opties bespreekbaar. Wij maken uitsluitend gebruik van gediplomeerde docenten welke naast vakkennis en ervaring beschikken over didactische vaardigheden zodat zij hun kennis snel en efficiënt over kunnen brengen op de deelnemers.

Heftruckcertificaat Helmond, Eindhoven - Heftruckcertificaat Venlo, Weert
3w Media