Home » Heftruckcertificaat Helmond, Eindhoven Bel nu » 0492-52 84 76

Reachtruck- en Heftruckcertificaat Helmond en Eindhoven

Hét logistiek opleidingscentrum voor interne transportmiddelen

Heeft u een bedrijf in de logistieke sector? Wilt u uw medewerkers opleiden in het verantwoord gebruik van interne transportmiddelen? Dan bent u bij Vakopleiding Vervoer & Logistiek altijd welkom. Dankzij onze uitstekend opgeleide docenten met aantoonbare onderwijsvaardigheden kunnen wij u en uw personeel voorzien van de beste kwaliteit opleidingen op het gebied van heftrucks, reachtrucks, elektropallettrucks en vele andere transportmiddelen. Ook voor een reachtruck- en heftruckcertificaat bent u bij ons in Helmond bij Eindhoven van harte welkom. Neem daarom direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Een erkend heftruckcertificaat behalen in Helmond

De heftruck opleiding en reachtruck opleiding van Vakopleiding Vervoer & Logistiek zorgt ervoor dat uw werknemers veilig en bewust kunnen werken met dit transportmiddel. Tijdens de opleiding worden de veiligheidsrichtlijnen van het AI-14 toegepast. De cursusduur komt neer op 2 tot 5 dagen, afhankelijk van de ervaring van de individuele cursist. Na de opleiding volgt een examen VVL of CCV. Het heftruckcertificaat voldoet aan de wettelijke vereisten. U kunt de cursus vlakbij Eindhoven, in ons opleidingscentrum te Helmond volgen.

Bij Vakopleiding Vervoer & Logistiek kunt u terecht voor:

- Het vergroten van de vakbekwaamheid;

- Lessen door erkende docenten;

- Officiële examens en certificaten;

- Jarenlange ervaring;

- Kwaliteit en flexibiliteit.

Wij helpen u graag

Neem direct contact op met Vakopleiding Vervoer & Logistiek als u uw personeel wilt voorzien van een reachtruck- of heftruckcertificaat. Wij helpen u graag vanuit ons opleidingscentrum in Helmond, naast Eindhoven. Heeft u vragen of wilt u een plek voor één van onze cursussen reserveren, maak dan gebruik van ons contactformulier. Een e-mail sturen is ook mogelijk naar helmond@vvl.nl of bel nu 0492-528476.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante paginas: Heftruckcertificaat Venlo, Weert - Heftruckcertificaat Helmond, Eindhoven
3w Media